Panaszkezelés Hitelszótár Magatartási kódex
KAPCSOLAT
TELEFON: 06 1 453 5111, E-MAIL: info@credigen.hu

A hitelfelvétellel kapcsolatos döntéshez segítséget nyújt a Magyar Nemzeti Bank (felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak) honlapján található háztartási költségvetés-számító program, a termék-összehasonlító táblázat valamint a hitelkalkulátor.

Fogyatékkal élők a pénzügyi szolgáltatásokról általánosságban a következő elérhetőségen tájékozódhatnak: (felugyelet.mnb.hu/akadalymentes)

A THM maximális értékéről részletes információk találhatók a Magyar Nemzeti Bank weboldalán: (felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak)
tartalom

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) engedélyével a QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt. 100 százalékos részesedést szerzett a Credigen Bankban. Ennek megfelelően elindultak az átalakítási folyamatok, amelyekről a későbbiekben tájékoztatjuk az érdeklődőket. Addig is látogasson el weboldalunkra és ismerjen meg bennünket: http://www.quaestor.hu/hu/penzugyek


Elszámolási és forintosítási információk

Tájékoztató a 2014. évi XXXVIII. törvény szerinti perekről és az elszámolás megküldésének határidejéről


Elszámolási és forintosítási nyomtatványok:

Kérdései vannak az elszámolási törvénnyel és a forintosítással kapcsolatosan? Szeretné megtudni a teendőket és határidőket? Segítséget nyújt Önnek a Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása az alábbi elérhetőségen:
https://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak/elszamolas_forintositas


A Credigen Bank Zrt. (székhely: 1036, Budapest, Fényes Adolf u. 6-8., cégjegyzékszám: Cg.01-10-044324) ezúton értesíti Ügyfeleit, hogy jelenleg nem nyúút ú személyi és áruvásárlási kölcsönöket és nem köt új hitelkártya szerződéseket.
Természetesen a Credigen Bank Zrt. továbbra is kiszolgálja meglévő ügyfeleit a mág megkötött szerződéseknek megfelelően.
Amennyiben a már megkötött szerződésével kapcsolatosan kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

Telefonos Ügyfélszolgálat
Telefonszám: (+36 1) 453 5111
Fax: (+36 1) 453 5101
E-mail cím: info@credigen.hu
Levelezési cím: 1036 Budapest, Fényes Adolf u. 6-8.Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Credigen Bank Zrt. csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexhez és vállalta, hogy annak szabályait magára nézve kötelezőnek ismeri el.