Panaszkezelés Hitelszótár Magatartási kódex
KAPCSOLAT
TELEFON: 06 1 453 5111, E-MAIL: info@credigen.hu

A hitelfelvétellel kapcsolatos döntéshez segítséget nyújt Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelet (www.pszaf.hu/fogyasztoknak) honlapján található háztartási költségvetés-számító program, a termék-összehasonlító táblázat valamint a hitelkalkulátor.

Fogyatékkal élők a pénzügyi szolgáltatásokról általánosságban a következő elérhetőségen tájékozódhatnak: (www.pszaf.hu/akadalymentes)

A THM maximális értékéről részletes információk találhatók a Pénzügyi Szervezet Állami Felügyelete weboldalán: (www.pszaf.hu/fogyasztoknak)
A Credigen Bank 100%-os tulajdona a Franciaországban és Európa több országában piacvezető Sofinco S.A-nak. Pénzügyi hátterét, szakmai támogatását a közel 60 éves múlttal rendelkező anyavállalata biztosítja. A Sofinco a nemzetközi piacon folyamatosan fejlődik, jelenleg 20 országban van jelen és 16,7 millió ügyféllel büszkélkedhetett 2007 végén.


A Sofinco-t 1999-ben megvásárolta a franciaországi bankpiacon első Crédit Agricole csoport. Így a világ 4. legnagyobb bankja áll közvetve a Credigen Bank mögött, melynek 160 000 munkatársa 74 országban 12 000 bankfiókkal szolgál ki 58 millió ügyfelet. A Crédit Agricole csoport fogyasztási hitelezési tevékenysége tovább erősödött 2003-ban a Finaref megvásárlásával.

Anyavállalataink értékesítésben szerzett több évtizedes ügyfélközpontú tapasztalatát felhasználva alakult 1998-ban a Credigen Bank. Kezdetekkor kizárólag áruvásárlási hitelezéssel foglalkozott, majd 2003-ban elindította a személyi hitelezés tevékenységét is. Eleinte kizárólag meglévő ügyfelek igényét elégítette ki revolving (újratöltődő hitelkeret) és személyi kölcsön termékeivel. 2005-ben bevezetésre került a klasszikus, nemzetközi VISA logóval ellátott hitelkártya, mely extra szolgáltatásokkal is bővült. 2008 őszén a forint alapú személyi kölcsön mellett deviza alapú személyi kölcsönnel is kiegészült a Credigen Bank termékpalettája. A Bank célja, hogy ügyfelei igényeinek megfelelően új termékeket vezessen be a jövőben.A Superbrands Program keretében 2009-ben is odaítélték a legjobb fogyasztói márkáknak járó díjakat. A 14 tagú, független marketing- és kommunikációs szakemberekből álló bizottság döntésének értelmében a Credigen márka Superbrand minősítést kapott. A szakértői bizottság tagjai a márkákat a következő elvek alapján értékelik: 2Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, melyeket a fogyasztók elvárnak, elismernek."


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Credigen Bank Zrt. csatlakozott a lakosság részére hitelt nyújtó pénzügyi szervezetek ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartásáról szóló Magatartási Kódexhez és vállalta, hogy annak szabályait magára nézve kötelezőnek ismeri el.